SOMMARKAMPANJ

Sommaren är årets höjdpunkt när det gäller att samla på sig härliga minnen. Det verkar som att solen och värmen gör något med oss så att vi blir mer lekfulla, äventyrliga och livsbejakande.
 

Men för att sommaren ska bli så där skön och minnesvärd behöver vi förbereda oss. Bland alla viktiga punkter på att-göralistan får du inte glömma bilen. För visst vill du väl även göra bilresan till ett nöje? Allt du behöver lägga på minnet är att sommaren börjar i din Renaultverkstad.


Välkommen till din Renaulthandlare


Boka nu, så bjuder vi på C More film och serier i två månader


Se till att snabbt boka upp dig på ett eller flera av erbjudadena i denna folder så får du två kostnadsfria månader med nya filmer och högklassiga serier på streamingtjänsten C More (värde 198 kr).
För mer info om utbudet, se cmore.se.Renault rekommenderar 

Varje år: AC-rengöring för att ta bort/förebygga bakterier och mögel.

Vartannat år: AC-service med kylmedium och oljepåfyllning för att säkerställa hög funktionalitet över lång tid.

Byte av kupéfilter, rekommenderas vid AC-rengöring eller AC-service, för att ta bort/ förebygga bakterier och mögel.

Utför alltid din AC-service på en auktoriserad anläggning så är du säker på att mekanikerna har rätt utbildning för att ta hand om din AC. Vi använder Renault Originaldelar och ger 1 års garanti på både delar och arbete


Sommarcheck

Checken innehåller funktionskontroll av AC, okulär kontroll av vindruta och exteriöra lampor. Dessutom ingår påfyllning av spolarvätska, upp till 1 liter. På fel som upptäcks vid kontrollen ges 15% rabatt på ersättningsdelar och ytterligare arbeten.

99:-
2 mån C More ingår

AC-rengöring

Unna dig frisk och luktfri luft i din kupé. Boka en AC-rengöring så ser vi till att rengöra, desinficera och ta bort dålig lukt i luftventilerna och i hela luftsystemet. Ord. pris 795:-


399:-
2 mån C More ingår

Takbox

Aldrig känns bilen så trång som på semestern. Gör den större med en takbox så får du och dina passagerare utrymme för både ben och trevliga tankar. Renault Takbox 380 L.från 5 099:-
2 mån C More ingår

Armstöd

Vad gör man av alla små prylar? Ett smart sätt är att lägga dem i ett praktiskt armstöd med plats för förvaring. Lätt att montera, skönt att vila sig emot. Armstöd Clio/Captur Premium.


från 2 249:-
2 mån C More ingår

Lasthållare

Sommarens vattenaktiviteter kräver en del utrymme. Med lasthållare får du med både wakeboard, vattenskidor, kanot och den uppblåsbara badkrokodilen. Renault Lasthållare Clio IV ST. Max lastvikt 75 kg.


från 1 799:-
2 mån C More ingår

Termosmugg

Gör resan till ett mål i sig. Ta en paus när du ser något spännande eller om ögonlocken börjar kännas tunga. Fyll din termos med kaffe så håller du dig pigg under hela resan.från 199:-
2 mån C More ingår

Originalservice
+ 1 år Vägassistans

Passa på att göra din service innan sommaren. Hör av dig till din verkstad för pris för din bil. På alla auktoriserade Renaultverkstäder bjuder vi på 12 mån. Renault Assistance. OBS! C More ingår ej i detta erbjudande.

 

Fråga oss om pris

 

Passa på att göra din service innan sommaren. Hör av dig till din verkstad för pris för din bil. På alla auktoriserade Renaultverkstäder bjuder vi på 12 mån. Renault Assistance. OBS! C More ingår ej i detta erbjudande.


Betala och få bonus


Med Renaultkortet kan du delbetala dina verkstadsbesök på fyra månader, helt ränte- och avgiftsfritt. Du får dessutom bonus på alla dina inköp. För mer information, kontakta din Renaultåterförsäljare eller besök: www.volvofinans.se

Tre sätt att boka tid


Ring din Renaultverkstad.


Hitta verkstad 

När du hittat din verkstad, ring och boka.


0771-34 56 66

Låt vår kundtjänst hjälpa dig med din bokning.