RENAULT MENY

ALLT OM...

RENAULT MENY

 

Visst kan det låta märkligt att framtagandet av en vanlig prislista ska vara något att fira. Men faktum är att det sedan bilverkstans barndom alltid har varit tidkrävande att få fram priser där både delar och arbete ingår. Visst är det skönt att det äntligen stundar nya tider.

NYHET: DEN ENKLA PRISLISTAN 

 

 

Vi har tagit fram en komplett prislista för de vanligaste åtgärderna i bilverkstan. I denna prislista, som vi kallar RENAULT MENY, kan du således hitta priser på många åtgärder t o m innan du har behov av dem. Och vi lovar – Renaults verkstäder är inte bara professionella, vi är även prisvärda. Jämför oss gärna.


Du väljer mellan två olika prislistor: Vårt premium-alternativ RENAULT MENY ORIGINAL som erbjuds alla Renault-bilar oavsett ålder eller vårt mer prisvärda alternativ RENAULT MENY OPTIMAL för Renault-bilar som är 6 år eller äldre.


Prislistorna finner du hos din auktoriserade Renault-verkstad. 

SÅ ENKEL ÄR PRISLISTAN 

 

1. Färgen på bilen signalerar ORIGINAL eller OPTIMAL.

2. Tag den lista som gäller för din bilmodell.

3. Välj den eller de åtgärder som passar dig.

4. Du ser lätt vad det kommer att kosta.

 

RENAULT MENY ORIGINAL - PREMIUMALTERNATIVET FÖR RENAULTBILAR I ALLA ÅLDRAR.

 

När Renaults utvecklingsavdelning tar fram en ny bilmodell läggs stora resurser på att varje del av bilen ska ha rätt kvalitet och prestanda. Vi kan kalla det att varje del ska innehålla modellens DNA. Det är dessa delar som kallas Renault Originaldelar och som reservdelar är de det bästa din Renault någonsin kan få.


I vårt premiumalternativ RENAULT MENY ORIGINAL ingår Renault Originaldelar och montering av våra kompetenta Renaultmekaniker. Allt i ett paketpris.

RENAULT MENY ORIGINAL passar särskilt bra för dig som:

• har en Renault som är max 5 år gammal

• månar om bilens andrahandsvärde

• använder bilen mycket eller som kör långa sträckor och därför är i behov delar med lång livslängd.

 

RENAULT MENY OPTIMAL - DET PRISVÄRDA ALTERNATIVET FÖR ALLA RENAULTBILAR 6 ÅR ELLER ÄLDRE.

När bilen blir äldre och marknadsvärdet helt naturligt sjunker är det många som efterfrågar reservdelar med lägre priser – men helst utan att behöva tumma på kvaliteten. Renault har lyssnat på dessa önskemål och har därför tagit fram en ny serie prispressade reservdelar för dig som har en bil som är sex år eller äldre.

 
När du väljer vårt prisvärda alternativ RENAULT MENY OPTIMAL får du dessa delar, och de monteras som vanligt av våra kompetenta mekaniker. Allt ingår i ett och samma paket.
 
Här finns det många kronor att spara – priserna på OPTIMAL-paketen är upp till 30% lägre än för ORIGINAL. Delarna som ingår i OPTIMAL-paketen är framtagna av Renault och har nästintill likvärdig kvalitet som Renault Originaldelar. Samma garantier gäller som för Renault Originaldelar.
 
RENAULT MENY OPTIMAL passar särskilt bra för dig som:
• uppskattar en god bilekonomi och inte fokuserar fullt så mycket
på andrahandsvärdet
• oftast väljer RENAULT MENY ORIGINAL, men som av olika skäl
då och då vill kunna ta ett billigare alternativ.
• varit nöjd med priserna du fått i en utomstående verkstad, men
som har tröttnat på otillräcklig kvalitet och service.

LANDETS BÄSTA RENAULTMEKANIKER.

 

INGÅR ALLTID I RENAULT MENY.

 

Alla Renaultverkstäder får kontinuerlig utbildning i hur man korrekt och effektivt underhåller och reparerar samtliga Renaultmodeller.

 

Varje utbildad mekaniker följer arbetsmomenten utifrån de processer som har utvecklats av Renault. Du vet därmed att din bil får samma varsamma och kompetenta behandling oavsett vilken Renaultverkstad du anlitar. Och oavsett vilket RENAULT MENY-alternativ du väljer.

 

Varje Renaultverkstad har de specialverktyg som krävs för felsökning och montering av delar på din Renault. Du kan således känna dig trygg med att bilen undersöks grundligt och att de delar som behövs verkligen monteras på rätt sätt. Det är knappast någon överdrift att påstå att landets bästa Renault-mekaniker, hittar du i våra verkstäder. För vem kan rimligen bättre ta hand om din Renault… än Renault?

 

Välkommen.