Mystery Shopping

Alla Renault-verkstäder arbetar enligt högt ställda krav på metoder och processer. Det omfattar också riktlinjer för service, för att garantera att erforderligt arbete vid rätt tidpunkt utförs på din bil. Renault ställer höga krav på kompetens och yrkeskunnande, därför vill vi dels undersöka servicekvaliteten på den service du som kund får, och dels reparationskvaliteten på den service som din bil får i syfte att nå ytterligare förbättringar i vårt arbete. Tillvägagångssättet vi har valt att använda oss av är ett verkstadstest (ett så kallat Mystery Shopping-besök) där vi får en överblick av de interna tekniska processerna och de kundrelaterade processerna.

 

Vi söker dig som i samband med service vill ställa din bil till vårt förfogande för ett verkstadstest. Om du blir utvald innebär det att utöver den tid din bil är inne för service behöver vår samarbetspartner tillgång till din bil kort före och efter, samt att du får fylla i ett frågeformulär beträffande hur du upplevde ditt verkstadsbesök.

 

 

HUR DET GÅR TILL

 

 

• När du har valts ut som Mystery Shopper får du ett informationsbrev, frågeformulär och blankett för utbetalning av ersättning. 
• Inom kort kontaktas du av en tekniker hos vår samarbetspartner DEKRA, som förklarar förfarandet för dig. 
• Sedan är det dags att precis som vanligt lämna in bilen på den utvalda verkstaden. Det är viktigt att verkstaden inte får veta att ditt besök är ett Mystery Shopping-besök.

 

VÄNLIGEN OBSERVERA

 

 

• Anmälan om intresse är ingen garanti för ett omedelbart deltagande.
• Anmälan till oss skall ske innan din bokning av tid för service hos aktuell bilverkstad.
• Vi förbehåller oss rätten att välja ut bilar som passar avseende modell/verkstad/tid m.m.
• Endast utvalda deltagare kontaktas via mail eller telefon ungefär en månad innan servicemånaden infaller.

 

Ersättningen efter utfört Mystery Shopping-uppdrag är 999 kr som tack för dina extra besvär.

Anmäl ditt intresse som Mystery Shopper här (du skickas vidare i ett nytt fönster till vår samarbetspartner DEKRA).