MÖTER DEN NORDISKA MARKNADENS BEHOV

 

Renault Nordic som finns representerade i Sverige och Danmark marknadsför och distribuerar personbilar, transportbilar, reservdelar och tillvalsutrustning. Flertalet nya modeller, speciellt anpassade för det kalla nordiska klimatet, har introducerats på marknaderna i Sverige och Danmark. Vi är här för att möta de lokala marknadernas behov.

 

Försäljningen sker via vårt återförsäljarnätverk bestående av över 300 enheter. Medarbetarna på Renault Nordic arbetar med områden som marknadsföring, PR, försäljning, after sales, service och kvalitet, logistik, utbildning, kundservice, affärsutveckling, finansiering, ekonomi, human resources och IT.

JOBBA I DYNAMISK OCH INTERNATIONELL MILJÖ

 

Jobba i en internationell arbetsmiljö där teamarbete och initiativkraft värdesätts. På Renault Nordic finns cirka 20 olika nationaliteter representerade. Det skapar en unik situation där vi får möjlighet att lära oss av varandras olika kulturella bakgrunder, och att nyttja detta på ett positivt sätt i det dagliga arbetet. Vårt interna arbetsspråk är engelska.

 

Är du intresserad av att arbeta med oss? Sök bland lediga jobb eller skicka en spontanansökan till Nordic.HR@renault.com 

RENAULT NORDICS KONTOR

  • Stockholm (Kista), Sverige (huvudkontoret för Renault Nordic).

  • Borås, Sverige (distributionscenter med lagerutrymmen och kontor).

  • Copenhagen (Albertslund), Denmark.