KOMFORT OCH TEKNIK

Manuell klimatanläggning

Tack vare den reglerade klimatanläggningen med två zoner och automatisk recirkulation med gifthaltsgivare kan de åkande i framsätet välja precis den temperatur de önskar.   

   

Automatisk luftkonditionering

Reglage för önskad temperatur och elektronisk visning, snabb imborttagning och solsensor.

   

Radio Connect R&Go

               

        

Applikationen R&GO

Renault R&GO är en praktisk och intelligent applikation som har tagits fram för att passa perfekt tillsammans med dina mobila enheter och pekplattor i Renault. Den är enkel att använda för att komma åt de fyra olika områdena multimedia, telefoni, navigering och fordonsinformation på ett ergonomiskt och intuitivt sätt.

Lyssna på din musik, hantera dina kontakter, navigera med precision eller få information om förbrukning och använd funktionerna i Driving eco2. Finns i Apple App Store (iOS) och Google Play (Android).

Carminat TomTom®

Med Carminat TomTom räknar du ut den bästa färdvägen, får trafikinformation i realtid och varningar för fasta fartkameror. Och all information visas tydligt på den stora färgskärmen.

Med fjärrkontrollen kommer man åt de olika funktionerna på ett intuitivt och säkert sätt. Tack vare den här utrustningen sparar du tid och sänker förbrukningen.

Nycken med handsfree

Det räcker att du har handsfree-kortet med dig. Dörrarna låses upp med en lätt tryckning på handtaget, utan att du behöver ta fram nyckeln.

   

Nyckel med tre knappar

Med den kan du låsa upp/låsa dörrarna på avstånd, vare sig du befinner dig framför eller bakom bilen.